papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Mélytengeri édenkert a MAPEDTŐL!

2024. április 23. - Irodaszerbolt.hu webáruház
Mélytengeri édenkert a MAPEDTŐL!
Megjelent a „Deepsea Paradise” kollekció!

A MAPED „Deepsea Paradise” kollekció lélegzetelállító színeivel mindenkit elkápráztat. A csodálatos mélytengeri minta mind az általános-, mind a középiskolás korosztály érdeklődését felkeltheti.

A gazdagon díszített fából készült ceruzák ergonomikus kialakításuknak és törésbiztos hegyüknek köszönhetően biztosítják az egész napon át tartó színezés lehetőségét. 12 vagy 24 db-os kiszerelésben elérhetőek.

A prémium minőségű filctollakat íráshoz és kreatív tevékenységekhez egyaránt ajánljuk. Puha és ellenálló nejlonhegye gondoskodik a termék hosszú élettartamáról, kupak nélkül akár 1 hétig sem szárad ki.

Az izgalmas dekoráció borította HB keménységű grafitceruzák meghozzák a kedvet az íráshoz, rajzoláshoz. Könnyed hegyezhetősége és ergonomikus kialakítása igazán egyszerűvé teszi a mindennapi használatot.

A kiváló minőségű fehér radírok kevésbé morzsolódnak, mint hagyományos társaik. PVC és ftalátmentesek, akárcsak az ultratrendi, medúzával díszített radírstiftek. A csavarható mechanizmusa minden diák számára megkönnyíti a használatát.

A nagy kapacitású, átlátszó tartállyal rendelkező „Shaker” egylyukú hegyező kényelmes használatot biztosít. A divatos minta a fémtartályos változaton is megjelenik, mely tolltartóbarát méretének és kialakításának köszönhetően kis helyen is elfér.

A vibráló külsejű „Fluo Peps” szövegkiemelők nemcsak a hangulatot dobják fel, hanem a füzeteket is életre keltik. Normál-, fénymásoló- és faxpapírhoz is egyaránt használhatók.

A „Deepsea Paradise” 4 darabos vonalzókészlet a tanórák új sztárja! Trendi mintája mellett minden típusú vonalzó megtalálható benne, ami a geometriához szükséges.

A 16 cm-es iskolai olló kényelmes fogásával és rozsdamentesacél pengéivel élmény a vágás.

Merüljön el a „Deepsea Paradise” kollekció választékában és legyen élmény a tanulás!

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr8618387987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása