papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Legyen gyerekjáték az írástanulás!

2024. május 02. - Irodaszerbolt.hu webáruház
Legyen gyerekjáték az írástanulás!
Újdonságok terítéken! „Kidy Learn” – a gyerekek írótársa!

Egy minőségi ceruza alapvető fontosságú az írás, rajzolás, tanulás szempontjából, hiszen a szabadság és alkotás erejével ruházza fel a gyerekeket. A MAPED az új „Kidy Learn” termékcsalád tagjaival gondoskodik a szórakoztató és játékos írástanulásról! A famentes, ellenálló heggyel rendelkező grafitceruza kialakítása révén precízen illeszkedik az apró kezekbe, ergonomikus, háromszög formája kényelmes használatot biztosít.

A 2 db-os kiszerelésben elérhető HB grafitceruzák mellett helyet kapott egy cápaformájú levehető ceruzafogó is. A tanárok által is ajánlott eszköz elragadó kinézetével vidám hangulatot teremt a tanuláshoz, az ügyes kezek játékosan sajátíthatják el az írás tudományát. Finoman illeszkedik a kicsi ujjakhoz, ezáltal megtanítja a ceruzák helyes fogását írás és színezés közben egyaránt. Minden szabványos ceruzához alkalmas, emellett jobb és balkezesek számára is ajánlott.

A 22 db-os készlet esetében minden ceruza ceruzafogóval ellátott.

A „Kidy Learn” cápaformájú ceruzafogó külön is megvásárolható 10 darabos kiszerelésben, így az iskolások grafitceruzái mellett a színes ceruzáikon is díszeleghet.

A 41%-ban újrahasznosított alapanyagból készült írástanuló grafitceruza kígyóbőr mintázatú, texturált teste minden kézben megállja a helyét. Csúszásmentes felületének köszönhetően stabilabb fogást biztosít, így a dolgozatírásból származó stressz sem áll a szépírás útjába. Radírvéggel ellátott, 2, 12 és 72 db-os kiszerelésben elérhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr7518395019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása