papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Hatékony fertőtlenítés a nehezen elérhető helyeken

2024. június 05. - Irodaszerbolt.hu webáruház

DOMESTOS „Power Foam” WC és fürdőszoba tisztító habok

A DOMESTOS márka hosszú évek óta ismert és elismert a háztartási tisztítószerek piacán. A legújabb innovációjuk, a DOMESTOS „Power Foam”, nem csupán a megszokott hatékonyságot nyújtja, hanem új szintre emeli a WC tisztítás kategóriát. Ebben a cikkben bemutatjuk, miért érdemes ezt a terméket választani, és milyen előnyöket kínál a használata.

Mi is az a DOMESTOS „Power Foam”?

A DOMESTOS „Power Foam” spray innovatív megoldást kínál a fürdőszobák és WC-k tisztítására. Egyedi szórófeje 360 fokban működik, így akár fejjel lefelé is alkalmazható, biztosítva a nehezen elérhető helyek alapos fertőtlenítését és a vízkő eltávolítását. Hab állagának köszönhetően, kisebb mennyiség is elegendő, mint a hagyományos folyékony tisztítószerek használata esetén, növelve ezáltal a hatékonyságot. A DOMESTOS „Power Foam” hatékonyan eltávolítja a baktériumokat és a vírusokat*, ezzel biztosítva a maximális higiéniai szintet.

Miért válassza a „Power Foam-ot”?

#1. Erőteljes Tisztítóhatás

A DOMESTOS „Power Foam” formulája különösen hatékony a szennyeződések, a vízkő és a kórokozók eltávolításában.

#2. Könnyű Használat

A „Power Foam” használata rendkívül egyszerű. A nehezen elérhető helyek sem jelentnek számára akadályt.  Az egyedi szórófejnek köszönhetően a hab könnyen és célzottan felvihető a felületre, , így hatékonyabb tisztítást eredményez.

#3. Friss Illat

A „Power Foam” nem csupán tisztít, hanem kellemes, friss illatot is hagy maga után. Ez különösen fontos például zárt terekben, ahol a frissesség érzetét biztosítja hosszú ideig.

 Összegzés

A DOMESTOS „Power Foam” egy forradalmi tisztítószer, amely fejreállítja a fertőtlenítők világát. Egy sokoldalú és könnyen használható tisztítószer, amely otthonában megfelelő higiéniai szintet és tiszta, friss illatot biztosít. Próbálja ki, és tapasztalja meg az erőteljes tisztítás új generációját!

*Burkos vírusok. Vaccinia törzsön tesztelve az EN 14476 és az EN 16777 alapján. Eltávolítja a baktériumokat (E.Coli, S.Aureus, E.Hirae, P.Aeruginosa) és a burkos vírusokat (Vaccinia Ankara)

A biocidokat biztonságosan alkalmazza! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati utasítást!

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr9318421793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása