papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Praktikus és professzionális

2024. június 05. - Irodaszerbolt.hu webáruház
Praktikus és professzionális
DURABLE megoldások karnyújtásnyira

A biztonsági kártyatartó mindamellett, hogy védi kártyáját a kopástól és az esetleges sérülésektől, a megfelelő rögzítéssel kombinálva még időt is spórolhat meg Önnek. De mégis hogyan? Gondoljon csak a táska mélyén lapuló belépő kártyára, amit a legsürgetőbb pillanatban, hosszú keresgélés árán tud csak elővarázsolni. Most pedig képzelje el, ahogy a táskára vagy a nadrágszíjra rögzített kihúzható kartónak hála, az Ön belépőkártyája bármikor és azonnal kéznél van ...

Válassza az Ön igényeinek leginkább megfelelő rögzítést

A biztonsági kártyatartó nem csak kihúzható tartóval kombinálható. Kialakításának hála, akár álló vagy fekvő formátumban is használható, ráadásul a praktikus kivágások révén csipesszel vagy textilszalaggal is könnyedén rögzíthető. 

Mindennapi használatra tervezve

Hogy a lehető legkényelmesebb legyen a mindennapi használat, egyes modellek számos praktikus tulajdonsággal lettek felvértezve:

  • zárt vagy nyitott kivitel
  • 1, 2 vagy akár 3 db kártya egyidejű tárolása
  • karra rögzítési opció
  • RFID védelem
  • a kártya kivételét megkönnyítő csúszka (pushbox)

Fenntartható kártyatartók

A DURABLE nagy hangsúlyt fektet a környezetbarát termékpaletta folyamatos bővítésére. Így már a biztonsági kártyatartóból is elérhető az ECO kivitel, amely Blue Angel tanúsítvánnyal rendelkezik, azaz legalább 80%-ban újrahasznosított anyagokból készül. 

" width="530" height="297">

EXTRA TIPP

Készítse el névkitűzőit gyorsan és egyszerűen

BADGEMAKER® mikroperforált betétlapok a tökéletes névkitűzők elkészítéséhet. Használható lézer, ink-jet nyomatókhoz és fénymásolókhoz is. 

Az ingyenes DURAPRINT® szoftverrel, gyorsan és egyszerűen feliratozhatja a betétlapokat és már nyomtathatja is saját névkitűzőit. 

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr8618421799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása