papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Újdonságok a KORES-től!

2024. június 28. - Irodaszerbolt.hu webáruház
Újdonságok a KORES-től!
Fedezze fel a legújabb KORES termékeket!

A jól ismert KORES márka folyamatosan megjelenő újdonságokkal könnyíti meg a mindennapjainkat.

KORES hibajavítók különböző formákban és alakzatokban kaphatók, felhasználóbarát, kiváló minőségű és kényelmes fogást biztosít.

KORES „2WAY” jobb és balkezesek számára egyaránt könnyen használható hibajavító roller gumírozott, ergonomikus fogórésszel ellátott, amely kényelmesebbé teszi a termék fogását használója számára. A 8 méter hosszú és 4,2 milliméter szélességű szalag kiváló fedőképességű, és alkalmas bármilyen tinta elfedésére. A hibajavítók divatos neon és pasztell színekben is elérhetőek.

KORES „Eco K-Marker” család sokoldalú alkoholos, valamint tábla- és flipchart markerei könnyű és kényelmes írást biztosítanak. A markerek két fajta, vágott és kúpos hegykialakításban is elérhetőek. A kúposak vonalvastagsága 3 milliméter, míg a vágotté 1-3 milliméter. Szinte minden felületen, mint például a fémen, fán, papíron, műanyagon, vagy akár üvegen is használható. A 90 %-ban újrahasznosított műanyagból készült markerek vízálló, gyorsan száradó tintája akár 10 napig sem szárad be kupak nélkül. 

Az elegáns fém dobozban kapható, háromszögletű KORES „Kolores Selection” színesceruzák kreativitásra inspirálják használójukat, és ösztönzik a képzelőerőt. Minden korosztály számára, iskolai vagy otthoni használatra egyaránt ideális választás. Az ergonomikus háromszögletű forma kényelmes fogást biztosít, míg a 3 milliméteres puha ceruzahegy megkönnyíti az aprólékos munkát is. A készlet 24 – 50 – 72 különböző színben kapható.

A KORES „Akuarellos Mini” vízfestékkel 12 féle élénk, intenzív színnel kelthetjük életre alkotásainkat. Használata ideális iskolába, vagy otthoni kreatív tevékenységhez. Az egyedi dizájnnak köszönhetően kinyitva palettaként tartható, ami megkönnyíti a festményünk elkészítését. A praktikus fedélben pedig egyedi színeket keverhetünk, hiszen a paletta vízzel könnyedén tisztítható. A pasztell színű készlet egy 25 milliméter vastag ajándék ecsetet ia tartalmaz.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr8118437081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása