papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Töltsük meg a nyarat színekkel!

2024. július 02. - Irodaszerbolt.hu webáruház
Töltsük meg a nyarat színekkel!
Fedezze fel a MAPED színezőtermékeit!

A MAPED nemcsak iskolaszerek széles választékával büszkélkedhet, de színezőtermékekkel is igyekszik kreatív nyári pillanatokat varázsolni minden korosztály számára.

Színes ceruzák

A legkisebbeknek a 12 élénk színben elérhető „Jungle Fever” színesceruza-készletet ajánljuk, amely vidám mintájával biztosan minden apró művész szívébe belopja magát. Az állatok nyelvén értők a „Color`Peps Animal” 24 elbűvölő színével, míg a pasztell árnyalatok szerelmesei a „Color`Peps Pastel” lágy színeivel kelthetik életre a papírt. A határtalan színezés nem kerüli el azokat, akik az „Infinity” készletekre teszik le a voksukat, hiszen kialakításuknak köszönhetően színezés közben hegyeződnek, így akár 10-szer tovább tartanak hagyományos társaiknál.

Filctollak

A gyerekek körében népszerű eszközök szórakoztató kikapcsolódást nyújtanak. A Jumbo méretben elérhető „Jungle Fever” kollekció filctollai tökéletesen illeszkednek a kis kezekbe. Az óceán ihlette mintába borított „Color`Peps Ocean Life” filctollakkal a színezés is örömtelibb. Ruhából könnyen kimosható, bőrről könnyen eltávolítható vízbázisú tintája igazán vonzóvá varázsolja. A lágy, pasztellszíneket filctoll formájában is élvezhetjük a „Color`Peps Pastel” 10 darabos készlettel.

Zsírkréták

„Color`Peps Baby” zsírkréták megkönnyítik az első rajzok elkészítését, és játékra csalogatnak, így már egészen apró kortól ajánljuk. Az eggyel nagyobb korosztály számára tervezett „Jungle Fever” kollekció zsírkrétái fejlesztik a kreativitást és a képzelőerőt. Vidám mintájú papírbevonata gondoskodik a kezek tisztántartásáról. A nagyobbak számára ideális a 24 varázslatos színben elérhető „Color`Peps PlastiClean” zsírkréta, amely lapos végének köszönhetően satírozásra alkalmas.

Ragadja kezébe a MAPED színezőtermékeit, melyekkel élmény az alkotás!

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr218437079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása