papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Így készülhet el pillanatok alatt egy színes alkotás az Infinityvel!

2024. július 25. - Irodaszerbolt.hu webáruház
Így készülhet el pillanatok alatt egy színes alkotás az Infinityvel!
Tekintse meg Kicsomi legújabb Youtube videóját!

MAPED „Infinity” ceruzák nemcsak a gyerekeket ejtik ámulatba, hanem a felnőtteket is. A szülők számára megkönnyítik a hétköznapokat, hiszen nem kell az esti órákat azzal tölteniük, hogy a gyerekek színes ceruzáit hegyezik. A gyerekek pedig önállóan alkothatnak az iskolában és otthon egyaránt. A forró nyári délutánok alkalmával remek program lehet a közös színezés, amely amellett, hogy nyugtató, a koncentrációt is fejleszti.

Kicsomi a legújabb Youtube videójában ezúttal a MAPED „Infinity” színes ceruzákat mutatja be, melynek ő sem tud ellenállni, így azonnal el is kezdi az alkotást. A 100%-ban színesceruzahegyből készült termékkel gyorsan, könnyen és egyszerűen készítheti el a megálmodott szerencsekereket, melyet az élénk színek igazán vidámmá varázsolnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr7718454169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása