papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Ismerje meg Barbie csodálatos világát!

2024. július 30. - Irodaszerbolt.hu webáruház
Ismerje meg Barbie csodálatos világát!
Alkotás MAPED termékekkel Kicsomi módra

Még javában tart a nyári szünet, azonban érdemes időben felkészülni az iskolakezdésre. Ráadásul a Kicsomi legújabb Youtube videójában bemutatott termékek hasznos társak lehetnek nyáron is.

rózsaszínben pompázó, minőségi MAPED termékek kifejezetten a kisiskolások igényeire lettek fejlesztve. Barbie-val a tanulás is gördülékenyebben zajlik, hiszen a gyerekek szívesebben használnak egy stílusban hozzájuk illő eszközt. A kollekcióban fellelhetőek olyan alap iskolaszerek, mint a bájos mintával díszített grafitceruza, az innovatív, csavaró mechanizmussal működő radír, a kis kezek által is biztonságosan használható olló és hegyező. A 4 db-os írószer készlettel biztosan nem nyúlunk mellé, ráadásul a kifordítható és kiszínezhető „Barbie Open XXL” tolltartóba még a vonalzó is belefér. A színesceruza-készlettel és a filctollakkal feldobhatjuk kedvenc tolltartónk kinézetét.

Tekintse meg Kicsomi MAPED „Barbie” termékbemutató videóját:

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr1018454179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása