papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Emeljük ki a fontos pillanatokat!

2024. szeptember 17. - Irodaszerbolt.hu webáruház
Emeljük ki a fontos pillanatokat!
Bemutatjuk a legtutibb MAPED szövegkiemelőket!

Az iskolában, a munkahelyen, a nyaralás megtervezése során számos információt kell feldolgoznunk. A színek bizonyítottan segítik ebben az agyunkat. Pozitívan hatnak a hangulatunkra, és plusz motivációt adhat a diákoknak, ha a kedvenc vidám színű szövegkiemelőjüket használják.

A MAPED „Fluo Peps Flex” szövegkiemelőit azok figyelmébe ajánljuk, akik egy igazán strapabíró, extrán hajlékony heggyel ellátott terméket keresnek.

Ki mondta, hogy választanunk kell a neon- és pasztellszínek között? A MAPED „Fluo Peps Assorted” 12 darabos készletében 6 fluo, valamint 6 pasztell árnyalatú szövegkiemelő rejlik.

Dobjuk fel jegyzeteinket a „Glitter Fluo Peps” termékek csillogásával. Az elbűvölő színek glitterrel kombinálva nemcsak a tanulókat varázsolják el, hanem a scrapbookok, naplók szerelmeseit is. Metál színekben is elérhető.

A helytakarékosság jegyében kínál megoldást a MAPED a „Mini”, illetve a „Duo” termékvonallal. Az aprócska szövegkiemelők aranyos mintával díszítettek. A „Duo” termékek esetében pedig 2 szín rejtőzik egy vékony testben, ezzel több helyet biztosítva a tolltartóban a többi írószer számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr4418493632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása