papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Felkészültél a nyárra?

2024. június 12. - Irodaszerbolt.hu webáruház
Felkészültél a nyárra?
Itt az ideje, hogy felkészüljünk az Avatarral a nyári kalandokra!

Véget ért a kellemes tavasz, magunk mögött hagytuk a borús időt is. A napsugarak már előbújtak a felhők mögül, és itt az ideje, hogy felkészüljünk a jó időre. Sokan az aktuális nyaralásukat tervezgetik, vagy már megtervezték és csak az utazás pillanatát várják, de vannak, akik csak belevetik magukat a nyárba.

Mindegy, hogy bőrönddel vagy kisebb táskával utazunk, érdemes összeírni, hogy mi az, amit magunkkal viszünk. Egy kis jegyzetfüzetbe, papírlapra, vagy akár telefonba, hogy ne felejtsük el a legfontosabb dolgokat, amelyek szükségesek a nyaraláshoz. Sok esetben csak az utolsó pillanatban gondolunk rá, hogy nem érdemes otthon felejteni a napszemüveget sem, hiszen akár vízparti nyaralást, akár városnézést tervezünk, kellemetlenséget okozhat egész nap hunyorogni.

Az sem mindegy, hogy milyen napszemüveget viszünk magunkkal, hiszen millió típusú és kinézetű található meg a piacon. Érdemes azonban nem csak a divatra, hanem a funkciókra is gondolni, hogy tényleges védelmet biztosítsunk szemünknek a káros UV sugarak ellen.

Az AVATAR speciális, polikarbonát lencséi teljes védelmet nyújtanak, anélkül, hogy a megfelelő látási viszonyokat nagy mértékben változtatnák, így tökéletes társunk lehet a vízparton, autóvezetés, túrázás vagy városnézés közben is.

Miért érdemes AVATAR napszemüveget választani? Nem csak dizájnosak, de 100 % UV-védelmet biztosítanak, az ultrakönnyű, formatervezett keretek biztonságban tartják a lencséket, és a rugalmas gumi szárvégeknek és orrpapucsnak köszönhetően egész napra kényelmes viseletet biztosítanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr7218426637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása