papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

MAPED „Smiling Planet” kollekció

2023. április 14. - Irodaszerbolt.hu webáruház

Fenntartható termékek a mosolygósabb holnapért!

 MAPED „Smiling Planet” kollekció

Napjainkban egyre nagyobb jelentőséggel bír környezetünk védelme, a fenntarthatóság és gyermekeink jövője. A MAPED célul tűzte ki maga elé, hogy 2050-re elérje a teljes szén-dioxid-semlegességet, ezért már most számos lépést tesz, hogy betarthassa ígéretét. 

.
MAPED „Smiling Planet” kollekció

A színes ceruzák 100%-ban FSC-tanúsítvánnyal rendelkeznek. Ergonomikus, háromszög alakú kialakításuk díszített testet és színezett véget kapott.
A precíziós radírok 50%-kal kevesebb műanyagot tartalmazó tokja lehetővé teszi a könnyű fogást és pontos radírozást. Szintén 50%-kal kevesebb műanyagot használt fel a MAPED a kollekció kétlyukú ceruzahegyezőihez, körzőihez és ollóihoz, melyek bizonyos elemei 50%-ban FSC minősítésű farostból készülnek.


A termékcsaládban helyet kapott még egy 100%-ban újrahasznosított műanyagból készül tolltartó is, melynek modern megjelenése természet ihlette mintákkal párosul, és tökéletes a kollekció darabjainak tárolására.


A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr5318102450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása