papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

TWIST, a DURABLE új tablet-és okostelefon tartója

2024. április 17. - Irodaszerbolt.hu webáruház
TWIST, a DURABLE új tablet-és okostelefon tartója
Ismerje meg legújabb tablettartóinkat!

Elege van abból, hogy mindig megrándul a nyaka, ha videokonferenciákat vagy kedvenc sorozatát nézi a telefonján vagy a tabletjén?

Ez mostantól a múlté, hála a DURABLE TWIST tartóinak! A flexibilis lengőnyakkal és gömbcsuklóval ellátott új tablettartók lehetővé teszik, hogy mobil eszközei magasságát úgy állítsa be, és úgy csavarja vagy forgassa őket, ahogyan csak szeretné. A lengőnyak különösen strapabíró, ami azt jelenti, hogy a kívánt pozícióban rögzítve marad, ugyanakkor teljesen mobilis.

Tablettartó asztali állvány TWIST TABLE

Mint azt bárki, aki otthonról, a konyhaasztalnál dolgozik, tanúsíthatja, nem minden asztal alkalmas a munkavégzésre. A TWIST TABLE tartó jelentősen megkönnyíti a munkát, a Zoom hívásokat vagy a világhálón való böngészést tablet vagy okostelefon használatával.

Tablettartó padlóállvány TWIST FLOOR

Az extra hosszú lengőnyakú TWIST FLOOR padlóállvány ugyanolyan rugalmasságot és mobilitást biztosít, mint az asztali tartó. A masszív teleszkópos állvány 1,07 és 1,69 méter között kihúzható, és nem ingadozik. Összecsukva az állvány 70 cm magas, és a mellékelt hordozótáskában szállítható.

Tablettartó TWIST COMBI

A TWIST COMBI magába foglalja a TABLE és a FLOOR összes pozitív tulajdonságát, beleértve a lengőnyakat és a gömbcsuklót, így az élet számtalan területén használható, multifunkcionális kiegészítő.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr7218383245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása