papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

NOBO HOME termékek nem csak otthonra!

2024. április 26. - Irodaszerbolt.hu webáruház

A mai rohanó világban beosztani az időnket és mindent észben tartani, nem egyszerű feladat. A számtalan teendőt, feladatot, események időpontjait nehéz nyomon követni, ha nem jegyezzük fel őket egy jól látható helyre. A NOBO Home táblák praktikus és esztétikus megoldást kínálnak a jegyzetelésre, és tökéletesen illeszkednek bármilyen otthoni vagy irodai környezetbe - keret nélküli, átlátszó kialakításukkal egyszerűen „beolvadnak" a háttérbe, ha éppen nem használják őket.

NOBO HOME TERMÉKCSALÁD                                                                                                

ASZTALI JEGYZETTÁBLÁK

Modern, keret nélküli fehértáblák gondolatok, ötletek vagy fontos dátumok feljegyzéséhez. Kényelmesen elférnek bármilyen íróasztalon vagy egyéb munkafelületen és észrevétlenül beleolvadnak a környezetükbe. A szárazon törölhető felületnek köszönhetően újra és újra felhasználhatóak, így alternatívái a jegyzetfüzeteknek.

TERVEZŐ TÁBLÁK

A tervezőtábla hasznos eszköz az otthoni vagy munkahelyi teendők, programok megszervezéséhez és összehangolásához. A heti tervező rácsnak köszönhetően ideális megoldást kínál jegyzeteléshez, gondolatok, ötletek, fontos dátumok feljegyzéséhez.

FALITÁBLÁK

Modern, keret nélküli, szárazon törölhető otthoni irodai fehértáblák, melyek esztétikus megoldást kínálnak jegyzeteléshez, gondolatok, ötletek, listák vagy fontos dátumok feljegyzéséhez. Falra vagy fém felületekhez pl. hűtőszekrényhez rögzíthetők. Áttetsző akril vagy színes üveg kivitelben.

KERESSE AKCIÓS TERMÉKEINKET IDE KATTINTVA!


Mélytengeri édenkert a MAPEDTŐL!

Mélytengeri édenkert a MAPEDTŐL!
Megjelent a „Deepsea Paradise” kollekció!

A MAPED „Deepsea Paradise” kollekció lélegzetelállító színeivel mindenkit elkápráztat. A csodálatos mélytengeri minta mind az általános-, mind a középiskolás korosztály érdeklődését felkeltheti.

A gazdagon díszített fából készült ceruzák ergonomikus kialakításuknak és törésbiztos hegyüknek köszönhetően biztosítják az egész napon át tartó színezés lehetőségét. 12 vagy 24 db-os kiszerelésben elérhetőek.

A prémium minőségű filctollakat íráshoz és kreatív tevékenységekhez egyaránt ajánljuk. Puha és ellenálló nejlonhegye gondoskodik a termék hosszú élettartamáról, kupak nélkül akár 1 hétig sem szárad ki.

Az izgalmas dekoráció borította HB keménységű grafitceruzák meghozzák a kedvet az íráshoz, rajzoláshoz. Könnyed hegyezhetősége és ergonomikus kialakítása igazán egyszerűvé teszi a mindennapi használatot.

A kiváló minőségű fehér radírok kevésbé morzsolódnak, mint hagyományos társaik. PVC és ftalátmentesek, akárcsak az ultratrendi, medúzával díszített radírstiftek. A csavarható mechanizmusa minden diák számára megkönnyíti a használatát.

A nagy kapacitású, átlátszó tartállyal rendelkező „Shaker” egylyukú hegyező kényelmes használatot biztosít. A divatos minta a fémtartályos változaton is megjelenik, mely tolltartóbarát méretének és kialakításának köszönhetően kis helyen is elfér.

A vibráló külsejű „Fluo Peps” szövegkiemelők nemcsak a hangulatot dobják fel, hanem a füzeteket is életre keltik. Normál-, fénymásoló- és faxpapírhoz is egyaránt használhatók.

A „Deepsea Paradise” 4 darabos vonalzókészlet a tanórák új sztárja! Trendi mintája mellett minden típusú vonalzó megtalálható benne, ami a geometriához szükséges.

A 16 cm-es iskolai olló kényelmes fogásával és rozsdamentesacél pengéivel élmény a vágás.

Merüljön el a „Deepsea Paradise” kollekció választékában és legyen élmény a tanulás!

Legyen részese a végtelen mókának!

Legyen részese a végtelen mókának!
Keressük a legszínesebb ovit!

Óvodások, óvónénik, anyukák figyelem, elindult a MAPED idei legizgalmasabb Facebook játéka!

Keressük az ország legszebben rajzoló nagycsoportosait. Az óvónéninek és a csoportnak nincs más teendője, mint közösen megrajzolni és kiszínezni a saját ovijukat. Az eszközöket a MAPED biztosítja, ti pedig kipróbálhatjátok az új „Infinity” színesceruzákat!

Várják óvodák jelentkezését a játékra az info@maped.hu  email címen, ahol az első 50 óvodának MAPED színezőcsomagot küldenek. A résztvevő óvodák értékes MAPED ajándékokat nyerhetnek, ehhez csupán annyit kell tenni, hogy a nagycsoportos ovisok közösen rajzoljanak egy szép, színes képet a saját óvodájukról. Ovis csoportonként egy rajzzal lehet pályázni, a játékban kizárólag nagycsoportos óvodások vehetnek részt!

A rajzok beérkezését követően egy zsűri fogja kiválasztani a legjobb alkotást. És mi lesz a fődíj?  A teljes csoportnak a MAPED biztosítja az iskolakezdéshez szükséges elengedhetetlen eszközöket! Természetesen lesz egy különdíj is, amihez szükség lesz mindenki szavazatára!

Jelentkezni 2024. április 23-ig a fenti email címen lehet, az ehhez szükséges információk megadásával:

-    Óvoda neve és címe
-    Pedagógus neve
-    Óvodás csoport neve
-    Elérhetőség (email cím)

Játékszabályzat: https://ilovemaped.hu/nyeremenyjatek_szabalyzat.pdf

Ergonómiai megoldások otthonra és az irodába

Ergonómiai megoldások otthonra és az irodába

Nem is gondolnánk, hogy mekkora problémát okozhatunk szervezetünknek, ha túl sokat, vagy nem a megfelelő helyzetben ülünk a munkaidőnk során és azon túl. Rossz szokásainkkal számos mozgásszervi problémát tudunk előidézni, melyek egy jól felépített napi rutinnal, egészségtudatos szemléletmóddal elkerülhetőek lennének. 

Egyre többet ülünk

Naponta átlagosan 7 órát töltünk ülő testhelyzetben az étkezések, a munkába járás, valamint a munkavégzés során, és ezt tetézzük még otthon, ahol legtöbbször ugyancsak ülve - tévénézéssel, olvasással, vagy egyéb online tevékenységgel zárjuk a napot. Sajnos az üléssel töltött órák száma home office-ban sem javul. (Forrás: IGR)

A hosszú ideig tartó ülőmunka számtalan mozgásszervi panaszt eredményez, ezen kívül lassítja az anyagcserét, növeli az elhízás, a cukorbetegség, valamint a szívroham és a stroke kockázatát is. Az Institute for Health 2017-es kutatása szerint a derékfájdalom gyakoriságban ma már megelőzi a fejfájást és a depressziós rendellenességeket. 
AZ ÜLÉS SÚLYOSAN KÁROSÍTJA AZ EGÉSZSÉGET - A NAPI HAT ÓRÁT MEGHALADÓ ÜLÉS NEM CSAK KOMOLY MOZGÁSSZERVI PANASZOKAT OKOZ, DE 37%-KAL NÖVELI A KORAI HALÁLOZÁS KOCKÁZATÁT IS. (Forrás: Leitz Whitepaper 2024: The new world of work)

A megoldás: Mozogjunk minél többet

Alapvetően nem a napi 8 óra ülő testhelyzet okozza a problémákat, hanem a mozgás hiánya. A leghálásabb akkor lesz a szervezetünk, ha minél többet mozgunk és minél gyakrabban testhelyzetet változtatunk. Az ideális arány a munkaórákra nézve az lenne, ha a munkaidőnk 60 %-át töltenénk csak ülő testhelyzetben, 30 %-át álló testhelyzetben és a maradék 10 %-ban pedig könnyű átmozgató testmozgást végeznénk például légzőtornát, vállkörzést, bokatornát stb. 

A leghatékonyabb mozgásra ösztönző kiegészítők

  • Ülőlabda: Mozgásban tart ülés közben és irodai tornához is ideális
  • Dinamikus ülő-álló szék: A lekerekített talp egyensúlyozásra, hintázásra ösztönöz. Ülő- és álló testhelyzethez is ideális. 
  • Ülő-álló állvány: Lehetővé  teszi a testhelyzet változtatását hagyományos asztalokon. 
  • Dinamikus ülőpárna: Folyamatosan egyensúlyozó mozgásra késztet, ezáltal csökkenti a hátfájást.
  • Dinamikus lábtámasz: Jót tesz a keringésnek és segít megelőzni a lábak merevségét a nap folyamán. 

Tegye kényelmesebbé a munkavégzést és most megajándékozzuk

 

TWIST, a DURABLE új tablet-és okostelefon tartója

TWIST, a DURABLE új tablet-és okostelefon tartója
Ismerje meg legújabb tablettartóinkat!

Elege van abból, hogy mindig megrándul a nyaka, ha videokonferenciákat vagy kedvenc sorozatát nézi a telefonján vagy a tabletjén?

Ez mostantól a múlté, hála a DURABLE TWIST tartóinak! A flexibilis lengőnyakkal és gömbcsuklóval ellátott új tablettartók lehetővé teszik, hogy mobil eszközei magasságát úgy állítsa be, és úgy csavarja vagy forgassa őket, ahogyan csak szeretné. A lengőnyak különösen strapabíró, ami azt jelenti, hogy a kívánt pozícióban rögzítve marad, ugyanakkor teljesen mobilis.

Tablettartó asztali állvány TWIST TABLE

Mint azt bárki, aki otthonról, a konyhaasztalnál dolgozik, tanúsíthatja, nem minden asztal alkalmas a munkavégzésre. A TWIST TABLE tartó jelentősen megkönnyíti a munkát, a Zoom hívásokat vagy a világhálón való böngészést tablet vagy okostelefon használatával.

Tablettartó padlóállvány TWIST FLOOR

Az extra hosszú lengőnyakú TWIST FLOOR padlóállvány ugyanolyan rugalmasságot és mobilitást biztosít, mint az asztali tartó. A masszív teleszkópos állvány 1,07 és 1,69 méter között kihúzható, és nem ingadozik. Összecsukva az állvány 70 cm magas, és a mellékelt hordozótáskában szállítható.

Tablettartó TWIST COMBI

A TWIST COMBI magába foglalja a TABLE és a FLOOR összes pozitív tulajdonságát, beleértve a lengőnyakat és a gömbcsuklót, így az élet számtalan területén használható, multifunkcionális kiegészítő.

Tavasszal is AVATAR

Tavasszal is AVATAR
A tavaszi kirándulások megbízható társa

Ahogyan életre kel a természet, és egyre ragyogóbban süt a nap, úgy köszönt be a tavasz. A rossz és hideg időjárást felváltja a napsütés és a meleg hőmérséklet. Félretesszük a téli ruháinkat, a nagykabátot, sálat és sapkát és nyakunkba vesszük a természetet. Nem csak az erdei kirándulások, de gyönyörű napsütésben a városi séták is felfrissítőek.

A meleg ruhákat ugyan eltesszük következő évre, de a napszemüveg továbbra is velünk marad. Hiszen ahogy az UV- sugarak egyre erősebbé vállnak, a megfelelő védelem nélkül hosszú távon károsíthatják a szemeket.

Az AVATAR napszemüvegek nem csak a hétköznapi kikapcsolódás során tökéletes társ, de a sportolás közben is, hiszen kialakításának köszönhetően minden helyzetben kényelmes a viselete.

Az AVATAR „Marauder” HD lencsével készülő napszemüvegét különösen ajánljuk a kültéri sportok szerelmeseinek. Praktikus viselet és megfelelő védelmet nyújt többek között kiránduláshoz, kerékpározáshoz és futáshoz is. Könnyű és ellenálló polikarbonát lencsék karcmentes bevonattal 100%-ban UV-A és UV-B elleni védelmet nyújtanak. A HD lencse borostyán színe a kék reflexiók kiszűrése által kontrasztosabb képet nyújt.

Válaszd az AVATAR napszemüveget, válaszd a védelmet!

Az újrahasznosított is lehet pihe-puha!

Az újrahasznosított is lehet pihe-puha!
Bemutatkoznak a TORK natúr mosdóhigiéniai termékei

A minőség új színt kapott! Az új TORK natúr mosdóhigiéniai termékekkel, a márka puha és egyben hatékony kéztörlőkkel és WC-papírokkal bővül, amelyek 100%-ban újrahasznosított rostokból készülnek. A minőség és a fenntarthatóság már nem zárja ki egymást: A TORK natúr termékek nagyszerű vendégélményt nyújtanak, miközben javítják a fenntartható higiéniai gazdálkodást.

A múltban nem örvendtek nagy népszerűségnek az újrahasznosított, barna papírtörlők és WC-papírok, mert nem túl nedvszívóak, érdesek a bőrön és rossz minőségűek voltak. Az új TORK natúr termékcsalád esetében a professzionális higiéniai szakemberek a durvát puhává változtatták, és új színt adtak a kiváló minőségnek - puha és hatékony kéztörlőkkel és WC-papírral, melyek ugyanolyan magas minőségűek, mint a hasonló Advanced termékek. 

Az emberek ma már tudatosabbak, és nagyra értékelik a fenntartható megoldásokatEgy felhasználói felmérés* szerint az irodai dolgozók 85%-a szívesen használna natúr színű toalettpapírt az irodában, amennyiben a minősége megegyezik a megszokottal. 

 

A TORK új papírtermékei 100%-ban újrahasznosított rostokból készülnek, ezen belül 30-50% használt hullámkartonból, például kartondobozból származó rostot tartalmaznak, ennek köszönhetik világosbarna színüket. A termékek FSC® és EU ökocímke tanúsítványokkal rendelkeznek.

Minden TORK natúr töltőanyag kompatibilis a meglévő TORK adagolórendszerekkel, ráadásul az összes TORK natúr színű kéztörlő használható a TORK PaperCircle® újrahasznosító szolgáltatással is, ami legalább 40%-kal csökkenti a papír kéztörlők szén-dioxid kibocsátását.

A TORK natúr mosdóhigiéniai termékcsalád nagyszerű választás mindazoknak, akik ragaszkodnak a minőséghez, ugyanakkor szeretnék megmutatni környezetvédelmi elkötelezettségüket!

Szakszerű feliratozás logisztikai területeken

Szakszerű feliratozás logisztikai területeken

A kommunikáció 80%-a vizuálisan történik; ezért a raklaphelyek, a közlekedőfolyosók és a raktározási területek egyértelmű kijelölése segíthet a gyártási folyamatok megkönnyítésében és a biztonság növelésében. A tökéletes logisztikai feliratozás biztosíthatja, hogy az Ön működése egyértelműen szervezett legyen. 

A DURABLE logisztikai zsebeivel és raktárjelölési megoldásaival olyan strukturált raktárat hozhat létre, amely lehetővé teszi logisztikájának hatékony megszervezését.

A rakodókapunál két dolog döntő: a hatékonyság és a gyorsaság! A raklapokat és csomagokat helyesen kell felcímkézni, hogy a rakodás gyors legyen. Itt drótakasztóink vagy öntapadó logisztikai zsebeink segíthetnek abban, hogy minden zökkenőmentesen menjen. 

Szeretne gyorsan és egyszerűen vonalkódokat, raktárhely információkat nyomtatni, vagy ezeket a raktárban a polcokon egyszerűen cserélgetni? Akkor Önnek az általunk fejlesztett DURAPRINT® ingyenes címkéző szoftverre van szüksége! A DURAPRINT® segítségével betétcímkéket tervezhet különböző dokumentumtárolókhoz vagy tasakokhoz. A megtervezett betétlapokat elmentheti a felhőbe és bárhonnan kinyomtathatja. 

Fedezzünk fel egy új dimenziót!

Fedezzünk fel egy új dimenziót!

A MAPED újdonságai között köszönthetjük a tinédzserek körében is népszerűségnek örvendő pixeleket! A kis színes kockák életre keltik a „Pixel Party” kollekció varázslatos tagjait!

A 12 és 24 db-os kiszerelésben elérhető élénk, intenzív színekkel rendelkező színesceruza készletek alapkellékei egy retro-futurisztikus világnak. Egyaránt alkalmasak kreatív tevékenységekhez, rajzoláshoz, valamint az iskolai feladatok elvégzéséhez.

A ruhából könnyen kimosható, vízbázisú tintával ellátott filctollak biztosítják a kezdő művészek számára a precíz színezést. A nyomásnak ellenálló hegyének köszönhetően a nagyobb felületek kiszínezése sem okoz problémát.

A kétféle pixelmintában pompázó grafitceruzák ergonomikus kialakításukkal kényelmes használatot biztosítanak, 6, 12 és 72 db-os kiszerelésben elérhetőek a tanulók számára.

Az egyedi megjelenésű, díszített papírtokban rejlő háromszög formájú ceruzaradír mellett a szintén PVC és ftalátmentes radírstift is elkápráztat bennünket. Csavaró mechanizmusával könnyen használható, és praktikus kialakításának köszönhetően tiszta marad a tolltartóban.

A trendi külső a kétlyukú, fém- illetve átlátszó tartályos hegyezőket is jellemzi. Normál és vastag ceruzához egyaránt használhatók, a kis kezek számára könnyű és kényelmes használatot biztosítanak. A 2 az 1-ben hegyező és radír páros ideális kiegészítő a helytakarékosság jegyében! Az egyik végén egy PVC és ftalátmentes „Essentials Soft” radír, a másik végén egy kétlyukú, tartályos hegyező található.

A magával ragadó „Pixel Party Mini” szövegkiemelők bármely aprócska kézben elférnek, aranyos mintáikkal biztosan kicsik és nagyok kedvencévé válnak.

A technika és matematika órák elengedhetetlen tartozékai: a törhetetlen, hajlítható vonalzókészlet, a körző – melynek univerzális adapterébe bármilyen írószer behelyezhető, és a 13 cm-es, lekerekített végű, 4 éves kortól biztonságosan használható olló.

A kollekció kiegészült egy könnyen kinyitható kulaccsal, melynek kinyitódását egy reteszelő gomb akadályozza, hogy az iskolatáskában is biztonsággal szállítható legyen.

süti beállítások módosítása