papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Halloween-re hangolódva!

2023. október 17. - Irodaszerbolt.hu webáruház
Halloween-re hangolódva!
Egyedi alkotások SCHNEIDER termékekkel

Hazánkban is több éve elterjedt az angolszász eredetű Halloween ünneplése, amit az őszi, borongós, sulis napok közepette izgatottan várnak a gyerekek. Ennek apropóján jelmezbe öltözve édességet gyűjtenek a szomszédságban és hátborzongatóvá dekorálják a házat, általában saját kezűleg készített díszeikkel.

SCHNEIDER előrukkolt néhány szuper dekorációs ötlettel, melyekhez szinte alig van szükség pár dologra, azonban a „Paint-It”, a „Line-Up” és a „Slider Edge” termékek nélkülözhetetlenek hozzájuk!

Ezek a kiváló minőségű díszítőmarkerek, tűfilcek és golyóstollak minden kreatív tevékenységet kedvelő fegyvertárában helyet kell, hogy kapjanak.
„Paint-It” 310 (2 mm), 320 (4 mm), 330 (15 mm) akril markerek ideális eszközök bármilyen kreatív - beltéri és kültéri - tevékenységhez egyaránt. A 18 féle színnek köszönhetően rendkívül expresszív alkotások születhetnek, amik változatos megjelenésükkel emelkednek ki az őszi szürkeségből és még jobban feldobják az éjszakában pislákoló töklámpásokat!

A tinta olyan felületeken is használható, amire nem is gondolnánk: fa, fém, karton, de akár kavicsok színpompássá tételét is lehetővé teszik! A szeleppel történő szabályozás és a szinte teljesen szagtalansága miatt pedig igazi flow-élmény vele az alkotás!

Az ünnep elengedhetetlen részét képezi a gyertyagyújtás pillanata, amit még különlegesebbé tehetünk, ha magunk tervezzük meg gyertyatartóinkat! A kivitelezéshez a „Paint-It” markerek közül is a 010 és 011-es metálmarkerek a legalkalmasabbak, hiszen üvegre is használhatók és fényvisszaverő színárnyalatokat érhetünk el velük. A tinta gyors száradásának köszönhetően nem kell tartanunk a zavaró elkenődéstől sem!

De ne feledkezzünk meg a hagyományos papírra történő önkifejezés lehetőségéről sem! A SCHNEIDER „Line-Up” 30-féle színben áll rendelkezésünkre, hogy minél részletesebb rajzokat vethessünk papírra, amivel átélhetjük az ünnep varázsát. Rajzainkhoz kihasználhatjuk a „Slider Edge” golyóstollak nyújtotta előnyöket is, hiszen gyors száradásuk miatt akkor sem kenődnek el, ha rögtön színt adnánk a papírra vetett íveknek egy „Paint-It” markerrel is!

 

Válogasson a SCHNEIDER „Paint-It” markerei, „Line-Up” tűfilcei és „Slider Edge” golyóstollai között és készítsen egyedülálló dekorációt, valamint személyre szabott ajándékot családjának, barátaink, ismerőseinek.

A Paint-It” termékcsaládról többet is megtudhat kiadványunkból: Paint-It brosúra

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr3218236757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása