papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Tervezzünk tudatosan!

2023. január 10. - Irodaszerbolt.hu webáruház
Tervezzünk tudatosan!

A mindennapi teendők elvégzése során gyakran előfordul, hogy elfeledkezünk egy-két apróbb – vagy éppen nagyobb – dologról, legyen szó akár a bevásárlásról vagy a heti menüről. Az új év szerencsére új lehetőségeket is tartogat számunkra, így egy kis odafigyeléssel és gondos tervezéssel egyszerűen rendszert vihetünk az életünkbe. Ebben segít most a STAEDTLER, mely több letölthető tervezőt is összegyűjtött.

Első lépésként nyomtassuk ki a kívánt tervezőket és válasszunk hozzájuk színeket. A megfelelő tollak használatával színezzünk ki minden részletet, hiszen így nem csak hasznos, de szemet gyönyörködtető is lesz a végeredmény.

Ehhez remek választás a Triplus termékcsalád.

Az elkészült tervezőket jól látható helyre tegyük ki – például a hűtőre mágnessel –, hogy mindig szem előtt legyenek.

Ha a környezetünk megóvására is odafigyelnénk, akkor praktikus megoldás lehet a tervezőt bekeretezni. A tervezőt így elég egyszer kinyomtatni, hiszen a Lumocolor alkoholmentes markereivel bármikor újra felírhatjuk az üveglapra listánkat.

A tervezők az alábbi gombokra kattintva ingyenesen letölthetők:

MENÜ

BEVÁSÁRLÓLISTA

TAKARÍTÁS

UTAZÁS

JEGYZETEK

Eredményes új évet kíván a STAEDTLER!

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr4918023212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása