papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Elértük a kitűzött célt!

2023. október 10. - Irodaszerbolt.hu webáruház
Elértük a kitűzött célt!
Új termékek a VICTORIA márka kínálatában

Elértük a kitűzött célt, legalábbis a sok-sok célunk közül az egyiket. Fontosnak tartjuk, hogy a VICTORIA márka kínálata folyamatosan frissüljön, egyre színesebb legyen, a szó szoros értelmében is. 

Ez alkalommal az irodai kisgépek terén bővítettük a szortimentet, különböző kapacitású, méretű és színválasztékú tűzőgépekkel. 

Az alap fekete „No 10”, „Half-Strip” és „Full-Strip” gépekhez most az alábbi színes társaik csatlakoztak:

„Mini” (IKVT04IKVT05)

„Kicsi a bors, de erős!” tartja a mondás, és ez az új VICTORIA „Mini” tűzőgép esetén is igaz. Szinte már bájos megjelenése ellenére  szemrebbenés nélkül harap át 12 lapot. Nem igényel speciális étrendet, ugyanazzal a sztenderd 24/6, 26/6 kapoccsal tölthető, mint bármely normál méretű vetélytársa. A nyomófelület bordázott kialakítása garantálja a biztos fogást, és kompakt mérete ellenére még kapocskiszedővel is rendelkezik.

„Half-Strip” (IKVT06IKVT07

Legyen az a visszafogott királykék, vagy a vagány piros, a 20 lapot simán tűző VICTORIA „Half-Strip” megbízható társad lesz, akár tűzni, fűzni vagy szegezni szeretnél vele. Semmi bonyodalom, felül megtöltöd, és máris kezdődhet a munka. Masszív fémszerkezete a biztosíték arra, hogy miatta sosem kell megállnod. A kollégák szúrós tekintete pedig csakis annak szólhat, hogy nekik miért nincs még ilyen tűzőgépük.

„Full-Strip” (IKVT08, IKVT09)

Amikor a méret a lényeg, akkor lép a színre a VICTORIA „Full-Strip”. 78 mm-es tűzési mélységével nem ismer lehetetlent, sokoldalúsága pedig minden igényt kielégít, legyen szó tűzésről, fűzéről vagy szegezésről. Megkapó méretei ellenére a sztenderd 24/6, 26/6 tűzőkapcsokkal kompatibilis. Dolgozz hatékonyan, dolgozz a VICTORIA „Full-Strip” tűzőgéppel! 

A VICTORIA tűzőgépeivel gyorsan végezhetsz a papírmunkával, így több időd lesz az igazán fontos dolgokra koncentrálni. 

Valami többre vágysz? Ne feledd, a VICTORIA termékek vásárlásával egy nemes célt is támogatsz, vásárlásoddal Victoria a Gyermekekért Alapítványt támogatod.

Minőség. Teljesítmény. Bizalom.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr5018231963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása