papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Divatot teremtünk!

2023. július 07. - Irodaszerbolt.hu webáruház
Divatot teremtünk!

Ha szeretnél egy különleges füzetet az iskolába, akkor ismerd meg legújabb A5 és A4 méretű, 32 és 80 lapos füzeteinket. Ezek a füzetek nemcsak szépek, de praktikusak is, hiszen minőségi borítófóliával vannak bevonva, ami védi őket a szennyeződéstől és a gyűrődéstől. Belső lapjaik fehér papírból készültek, és kockás, vonalas, valamint sima változatban is elérhetőek, így minden tantárgyhoz találhatsz megfelelőt. Az első borítókon címsor található, ahová felírhatod a nevedet, az osztályodat és a tantárgyat.

A füzetek dizájnja vibráló és trendi, hiszen színes és vidám mintákkal készítettük őket minden korosztálynak. Találd meg a kedvencedet, és szerezd be kedvező áron! Ne habozz, rendeld meg online, vagy keresd a legközelebbi papír-írószer boltban!

COOL by Victoria - Meghozza a kedved az alkotáshoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr6718162036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása